torsdag den 18. april 2013

Uha... tiden nærmer sig. Hvor blev mine små børn af :o(

Tiden flyver afsted her i huset. Liv har nu et par gange været på besøg på hendes nye skole.... vent lige... SKOLE !! Det kan ikke passe hun er blevet så stor allerede!!.
Selvfølgelig har vi da lavet skolevalg, gennemgået hendes evaluering osv. osv. Men det er først NU det er ved at gå op for mig at det altså er MEGET snart min lille søde pige skal starte i skole. Jeg tror måske bare det er blevet "skubbet" foran mig og fortrængt en smule i den travle hverdag.

Gisp... nu er det pludselig HELT andre voksne hun skal lære at kende - og ikke mindst VI skal lære at kende. Tager de nu godt imod hende - Kender de hendes små "særligheder" - Vil de holde lige så meget af hende som de gør i børnehaven.... JA selvfølgelig.. men så alligevel er man lidt urolig.

Ved nærmere eftertanke er der egentlig gjort rigtig meget ud af at forberede skolen på vores lille pige - faktisk nok mere en hun er forberedt på skolen. Men ved I hvad.. vi er faktisk helt sikre på hun nok skal komme til at trives... men så alligevel er man lidt urolig.

Nårh... hun skal nok klare sig - og en anden der i hvert fald NOK skal klare sig er hendes lillebror.
Han kommer til at "overtage" Liv's plads i børnehaven. Også her er der faktisk blevet lavet "indkøring" igennem meget lang tid. De har været på "besøg" på den anden side af legepladsen (det er en integreret institution) og været sammen med "de stor" i et par timer ad gangen. På den måde kommer de til at kende de "nye" voksne og føle sig trygge ved dem. Børnene bliver også rykket i grupper så de får nogle hverdags-ansigter med sig.

Når det kommer til stykket er det jo nok forældrene der har det sværest med overgangen.

Liv er i hvertfald klar over hvad der skal ske. Hun har faktisk også sovet lidt uroligt på det sidste. Det er langt fra hver gang det "rumsterer" derinde på værelset at vi går der ind. Men i aftes var der altså usædvanligt meget uro derindefra. Efter et stykke tid går jeg så derind og finder hende... ja jeg ved faktisk ikke hvad man skal kalde det.. i kan jo selv bedømme når i ser herunder :o)



Det var lige en lille "opdatering" herfra. De næste par dage kommer til at gå med at forberede Liv's 6-års fødselsdag på Lørdag - men det skal i nok høre meget mere om senere.

Fortsat rigtig dejlig dag :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar