søndag den 26. maj 2013

Klister-kridt, Miniferier og gode gaver. Et nyt kapitel i "børne-krøniken" :o)

Kender i det med at der ligesom ikke rigtig er dage nok i ugen til alle de ting man gerne vil lave?

Der har endnu en gang været travlhed i det lille hjem.
Vi var til fødselsdag hos Olivers bedste ven, som "tilfældigvis" er lillebor til Livs bedste veninde :o)
En rigtig hyggelig dag med masser af børn og voksne. Det er simpelthen fantastisk er vi er blevet inddraget SÅ meget i deres liv at vi er med til familie-fødselsdagene. Jeg vil ønske for jer alle at i også har den slags venner :o)

Oliver gav ham en rigtig flot "Gravko" (det er altså nok det man kalder en "frontlæsser") og jeg tror faktisk at Oliver blev en "smule" misundelig. Det gjorde forældrene sådan set også. Super god kvalitet og så er der lige dét med hjulene... de er af rigtig GUMMI.. dvs. ikke de der hårde plastikhjul som skrammer gulvene og LARMER helt vildt når ungerne leger med dem indenfor. Den serie af legetøj fra Gowi kan virkelig anbefales så'n fra én forældre til en anden :o)




Og så har Liv været på "mini-ferie" hos farmor og farfar i Sverige. Vi skulle alle sammen derover, men Liv blev hentet 2 dage før vi andre skulle afsted. Der blev rigtig hygget og snakket om alle de dyr der lever i og ved skoven hvor de bor. Et stort hit var også at fange "skøjteløbere" på poolen. Vandet var faktisk helt oppe og runde 20 grader i poolen så det blev også til en badetur (omend meget korte) eller 2. Nogen der forresten vil gætte på hvordan landingen gik på hoppet på billedet  :o)












Da vi kom hjem fra Sverige var æbletræerne sprunget ud. Det er virkelig noget vi glæder os til hvert eneste år. Det er simpelthen SÅ flot men varer desværre kun et par dage - så er de fleste af blomsterne væk igen. Men smukt er det i hvert fald.












Er der forresten nogen der ved hvad der sker med gadekridt når man lader dem ligge ude i regnvejret et par dage - det vidste JEG og nu ved Oliver det også. De ligner umiddelbart sig selv - men tag ikke fejl - det er en forklædning. For under den normale form gemmer sig...en ganske klistret og meget farvende masse.
Det kan nok bedst sammenlignes med våde støvbolde (de dér svampe der støver når man træder på dem).
Selvom det "bare" er gadekridt er det faktisk ganske svært at få både af ungerne, men så sandelig også af tøjet. Så tag jer i agt for dem.. nu er i advaret :o)

Vi har også fået styr på nogle begreber her på det sidste. Sidste var her i dag da jeg henter Livs veninde og i bilen på vej hjem, holder vi pænt tilbage ved en chikane på vejen så den anden bil kan komme først. Livs veninde konstaterer så at det var nok meget godt vi gjorde det - for ham der sad i bilen var simpelthen så gammel at han skulle bruge Pibe (ja dén dér man ryger i ved..).
Jeg spurgte så om det var fordi han røg pibe at han var gammel, hvortil der bliver svaret at "det er kun RIGTIG gamle folk der ryger pibe"..! BUM - så er dét på plads.

Så er der til gengæld andre ting der IKKE er styr på endnu! Hvordan kan det lige være at Oliver konsekvent bytter rundt på Farfar, Morfar osv. Jeg ved godt det måske ikke er "lige til" - men han VED jo godt hvem der er hvem hvis man spørger ind til det! 3 dage i Sverige hos FARFAR, men det var hele tiden "morfar" der kom ud af munden på ham. Da vi så for et par dage siden besøgte MORFAR - guess what - ja så blev der sagt "farfar". Der kommer jo nok styr på det på ét eller andet tidspunkt.

Nårh.. men jeg skal også have ryddet lidt op herhjemme. Jeg er ikke sikker men det er som om der er elastik i legetøjet. Jeg lægger ind på plads på værelserne - og ganske kort tid efter så er det DÆLEME ude i stuen og køkkenet igen!! Jeg formoder det ikke kun er her hos os det forholder sig sådan :o)

Rigtig god dag til alle jer der gider følge med :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar