onsdag den 15. maj 2013

En kold fornøjelse - Lidt om svømning, travlhed i hverdagen og hygge med frokost i legehuset.

Beklager.... det er længe siden.. I know.
Men der har være RIGTIG mange ting at se til det sidste stykke tid. Egentlig ikke de store sindsoprivende begivenheder men bare ting der har "stjålet" tiden.

Der har også været et par stykker på ferie her i Babyshower så det har jo selvfølgelig betydet lidt ekstra opgaver i løbet af dagen.

Kender I så det med at man rent faktisk er nødt til at kigge i kalenderen for at kunne huske hvad man har lavet i løbet at dagene... og NEJ.. det er ikke fordi jeg er blevet ældre... sådan tror jeg faktisk altid jeg har haft det. Mænd der påstår at "sådan er de i hvert fald ikke"... dem tror jeg ikke på :o)
Men det er nok "prisen" for at være en rigtig selskabsfamilie hvor der er arrangementer mange af ugens dage.

Der er selvfølgelig også blevet tid til rigtig familie-hygge. Ungerne (mest Liv) har ryddet meget fint op i deres legehus og inviteret mor og far på frokost. Det var simpelthen SÅ hyggelig, og så gjorde det ikke så meget at himlen åbnede sig og det pludselig begyndte at regne voldsomt.
Selv en af kattene mente hun skulle være med :o)




Nåh... men Liv er nu startet til "Sommer-svømning". Det var vist lidt af en blandet fornøjelse i starten. Hun er ca. ligeså kuldeskær som sin mor når det kommer til stykket. En hel time i bassinet viste sig at være lidt for meget til at starte med. Staklen havde helt blå læber og måtte en tur i det noget varmere børnebassin for at blive tøet op.
Vi kom så i tanker om at vi sidste år købte en brugt våddragt til hende så turene på stranden var mere "tålelige". Den fik hun  så på næste gang i bassinet og det var SÅ meget bedre. Så nu er det pludselig blevet sjovt at gå til svømning :o). Hvis jeg husker ret var det vist under 200,- på Den Blå Avis.. penge godt givet ud, så det kan klart anbefales.



Kan I huske Olivers introduktion til "Klatre-livet" sammen med storesøsteren. Det er gået præcis som forventet. I går da jeg kom og hentede ham i vuggestuen var de alle ude på legepladsen i det gode vejr. Oliver sad så godt en meter oppe på hegnslågen ud mod parkeringspladsen.. jo I kan TRO han har lært at klatre nu. God motorik er selvfølgelig vigtig og vil gavne ungerne - men så alligevel ik...
Så nu er det bare med at holde øje med den lille bandit.

En smuttur - omend noget blæsende - til Tivoli-land på "Bløden" i Frederikssund blev det også til. Det var et kæmpe hit, dog med en lidt slukøret Oliver da det jo er MEGET begrænset hvad han må prøve. Men de små toge og bilerne er altid en succes :o)


Men jeg skal også se at tilbage til hverdagens opgaver - der er lidt mere ro på nu, så forhåbentlig går der ikke så længe denne gang før det er nyt herfra :o)

Rigtig god dag til jer alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar