lørdag den 29. september 2012

Mors lille hyggetrold

Må godt nok erkende, at jeg er ved at være udkørt, helt udkørt - Sander har været syg siden tirsdag aften, så det med at sove har været, og er fortsat, en by i Rusland.

Sander vågner nemlig grædende cirka én gang i timen gennem hele natten og ni ud af ti gange, er det mor og kun mor, der duer og Sander kan kun finde ro og sove videre, hvis han ligger enten på mit bryst eller i mine arme, så en god nats søvn er efterhånden ved at være i høj kurs, selvom det nu er rigtig dejligt at ligge og putte samme med min lille syge hyggetrold.

Selvom Sander er syg, hoster og er ekstrem snottet, så er det med at sove med dyne ikke lige noget for ham – Så snart han vender sig, sparker eller hiver han dynen af, så nu hvor der er blevet koldere, er det betryggende at kunne give ham en dejlig varm uld natdragt fra JOHA på og vide at han kan holde sig nogenlunde varm, selvom han skulle få sparket dynen af sig.


Nu krydser vi fingere for, at Sander snart bliver rask igen, så vi forhåbentlig kan komme tilbage til det forholdsvis gode søvnmønster, vi efter laaang tids kamp endelig havde fået Sander med på.

Fortsat god weekend til jer alle derude J - Lisa, Babyshower.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar