tirsdag den 29. maj 2012

Badebassinet afprøves :)

Så er Pinsen ovre og jeg håber, at I har nydt den og det gode vejr, lige så meget som vi har J

Udover at Sander slås lidt med tand nr. 3, der endnu ikke er brudt helt igennem, har vi blandt andet hygget os med at afprøve Sanders nye badebassin.

Sander er generelt meget skeptisk og utryg ved alt nyt, så for at han stille og roligt kunne vænne sig til bassinet, pustede vi det op og havde det stående på hans værelse i to dage, så han stille og roligt kunne lege i og med det, som det passede ham.


Sander demonstrerer lige, hvordan den lille frø,
der sidder på badebassinet gør med tungen J

Men på trods af det, var Sander ikke helt tryg ved situationen, da vi efter de to dage flyttede badebassinet ud på vores badeværelse (vi har desværre ingen have) og kom vand i det.

Sander ville bestemt ikke i vandet og syntes slet ikke det var sjovt, selvom han normalt elsker at komme i sit lille badekar L
Heldigvis hjalp det, at jeg satte mig ved siden af badebassinet med Sander på skødet og plaskede lidt med vandet – Så efter ca. 10. minutter forsøgte Sander selv at kravle op i bassinet, hvor han med det samme begyndte at plaske med vandet og lege med sin lille gule båd.. Og han var da slet ikke til at få op af vandet igen, da han efter 45 minutter, var ved at være godt opløst – Så det endte heldigvis med at være en kæmpe succes


Rigtig god dag til jer alle derude J - Lisa, Babyshower.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar