lørdag den 30. marts 2013

Påskehygge og dejlig middag på terrassen.

Som i så mange andre familier er påsken også en travlt tid her i huset. Påskefrokoster med familien, vennerne og en masse dejlige unger hører sig selvfølgelig til.

Påskeæg skulle der da også laves og mon ikke lige det var et hit. Sidste påske husker Oliver ikke så meget af - han var jo ikke mere end godt 1 år dengang. Men i år fik han virkelig noget ud af det. Der blev malet de flotteste påskeæg som bagefter skulle gemmes og findes igen.
Det har været bidende koldt så "gemmelegen" lavede vi altså indendørs. Men ingen påske uden at trille påskeæg - det gjorde vi altså udendørs :o)

Og æv æv æv... så skete det. Livs lille guldhamster - Ida - kunne ikke mere. Hun var meget gammel og var også blevet syg de sidste par dage. En morgen her i påsken var hun ganske stille. Heldigvis havde vi snakket meget med Liv om hvordan livet er og at man desværre ikke har en guldhamster i så mange år. Ida blev pænt begravet og Liv fik sagt ordentlig farvel til hende. Sådan er det jo desværre en gang imellem når man har kæledyr.

Men vors liv suser videre og en dejlig frokost ude på terrassen blev det da også tid til. Ungerne var ret ligeglade med at temperaturen stadig ikke havde passeret til plus-siden af de 0 grader. Solen skinnede jo og det var simpelthen så lækkert vejr.


De næste par dage står igen på besøg hos familien og mon ikke der falder et påskeæg af hist og her.
Det er dog MEGET svært at opretholde den "sukkerpolitik" vi ellers normalt har - et påskeæg er jo trods alt lavet af chokolade - men mon ikke ungerne overlever det også :o) :o)

Fortsat rigtig god påske til Jer alle.

tirsdag den 26. marts 2013

Bloggen har skiftet "Ejer" - og så går det løs :o)

Som i måske har lagt mærke til har der været stille på bloggen... meget stille.
Men nu er vi altså i gang igen :o)

Først lidt om mig selv...

Jeg hedder Rasmus - er i skrivende stund 32 år og far til Liv på 5 år (meget snart 6 hvis du spørger hende) og Oliver på 2 år (han siger bare 10 hvis du spørger ham).


Min kone, ungerne og jeg, bor i et dejligt hus i Nordsjælland hvor der er god plads i haven til at vi rigtig kan boltre os. Nårh ja.. og så lige 2 katte. Freja, som er Livs, og Mille der vist mest er mors.

Og JA.... nogle af jer har måske stiftet bekendtskab med mig - jeg arbejder nemlig som Marketingsansvarlig i Babyshower og tager ofte telefonen her i Frederiksværk.

Men tingene går bestemt ikke stille for sig hjemme hos os. Jeg tror egentlig ikke vores dejlige børn er så meget anderledes end andres - det føles nok bare sådan. Både Liv og Oliver er MEGET aktive børn, og der skal helst ske noget hele tiden. Til tider er vi RIGTIG glade for at vi har 2 børn, hvor den mindste nu har en alder, der gør at han godt kan lege med sin storesøster - og at ikke mindst at hun "gider" ham.

Enlige forældre og dem der har flere børn har skam min dybeste respekt - jeg synes i hvert fald at det til tider kan være hårdt arbejde at passe 2 livlige, men dejlige, unger :o)

Nårh... men det var lige hurtigt om mig og min familie som i kommer til at høre meget mere om. Jeg tror faktisk jeg kunne skrive en mindre bog om alle de sjove eller skøre ting vi har været udsat for - specielt med datteren Liv. På mange punkter minder hun MEGET om sin far - og det er altså ikke altid godt.

Mon ikke der kommer et enkelt indlæg eller 2 her i påskedagene, og indtil da må i alle bare have en dejlig dag.

Forårs-hilsener her fra mig