torsdag den 5. september 2013

De travle små sind - renlighed og arbejdsdag i institutionen

Der sker bare RIGTIG meget i øjeblikket.
Hverdagen har endnu en gang taget sit jernhårde greb om den lille familie - dog med nogle ændringer, ikke mindst i logistikken.

Liv er jo som sagt startet i skole og Oliver i børnehaven. Der var ikke den store "ændring" for lille Oliver da alle hans kammerater allerede var rykket ned på den anden side af legepladsen. Han kunne derfor stadig lege med dem nå de alle var udenfor indtil han selv kom derned - en kæmpe fordel ved en integreret institution.

Eneste lille "øv" er at han desværre er begyndt at "glemme" at gå ud og tisse. Det resulterer i små uheld i løbet af dagen - men det må vi nok tage med i en periode. Vi vil ikke begynde at give ham ble på igen - så må vi bare vaske lidt oftere (dvs. 2 gange om dagen ;o)). Han har jo også travlt med at lege, lære og lave ballade - så smutter det nok en gang imellem :o)




Men Liv derimod - der har godt nok været travlt i hendes lille hoved. RIGTIG mange nye indtryk der skal bearbejdes og der læres nye ting HVER dag. Det kan vi godt mærke herhjemme hvor specielt morgenerne er lidt mere anstrængende - for alle. Vi prøver at overholde sengetiderne men der er simpelthen så meget der skal bearbejdes om natten tror vi. Det er blevet sværere at komme op om morgenen og der skal ikke meget til før "filmen knækker" og hun blive sur/ked. Det kan være selv de mindste ting såsom hvilken vej drysset er blevet puttet på yoghurten (!!) eller hvorfor Olivers legetøjsbil står halvt ovre på "hendes side" af bordet.

Er det kun os der oplever det - nej vel?

Så var der arbejdsdag i Olivers institution. Liv var selvfølgelig også med og fik et glædeligt gensyn med de "gamle" venner og veninder. Det var en rigtig hyggelig og meget produktiv eftermiddag med pizza i det fri til de sultne "arbejdsfolk". Heldigvis holdt vejret lige indtil vi pakkede sammen - men SÅ åbnede himlen sig altså også og det regnede hel vildt. Der var vi rigtig glade for at der kun er 100 m. hjem :o)

Og killingerne vokser - nogle hurtigere end andre. Som far har jeg selvfølgelig kun en idé om hvordan det er at amme et barn - og en æresfrygt for katten som har  6 der skal have mad. Og det er jo ikke "en gang imellem".. det er 1 gang i timen vil jeg gætte på. Puuuha... godt det ikke er mig siger jeg bare. Tror også at de fleste mødre vil have en slags respekt for det :o)
Men søde er de da.


Kan I nu ha' en rigtig dejlig dag derude :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar