fredag den 23. august 2013

Selektiv hukommelse - Kattekillinger og miniferier

Er jeg den eneste der har et barn som umiddelbart lader til at huske PRÆCIS hvad hun har lyst til?
(Det tror jeg nu ikke)
Ganske enkle ting som "Liv - husk nu at lægge din taske på plads", eller "Liv - husk at smide tøjet ud i kurven når det er beskidt". De siver sjovt nok IKKE ind....

Men forleden dag da vi sidder i bilen sammen med lille Oliver siger Liv pludselig, "Far - skal vi ikke vaske bilen?". Jeg siger så at det behøves ikke... det er ikke så længe siden sidst.


Liv: "Æv... for så kunne vi eller få en is". Og det er da rigtigt nok at hvis vi vasker bil - så plejer vi at få en is mens vi venter. Det var sådan set ikke så underligt.


Men det næste hun siger er så: "Far... hvornår skal vi have nyt fjernsyn?"... Jeg tænker lidt over hvorfor hun spørger men svarer bare at det skal vi ikke have og spørger hende hvorfor.
Liv: "Jo for så skal vi have en Milkshake far"...!!! Se HER bliver det underligt... det er rigtig lang tid siden (ca. 1 år) at vi måtte købe nyt fjernsyn (fordi Oliver havde tvunget et boldtræ ind i det gamle.. det er en helt anden historie).. og ganske rigtigt - der sagde jeg til hende at vi kunne tage en Milkshake når vi skulle hente det.
Se DET kunne hun godt huske. Så ved man jo at øverste etage virker og der er absolut INGEN undskyldning for at hun ikke husker tingene i hverdagen :o)

Og så har Freja (Livs kat) endelig født... natten til d. 22 kom 6 små søde killinger til verden. Det var bestemt ikke svært at få Liv og Oliver ud af sengen den morgen da de fik det at vide. Det er MEGET svært for dem at holde fingrene fra de små killinger men de klarer det faktisk utroligt flot. Vi ved stadig ikke hvor mange og hvilke vi skal beholde - men I kender vist svaret hvis man spørger Liv og Oliver :o)


Vi har her i Babyshower en kravlegård stående som desværre er blevet MEGET transportskadet - den regner jeg med at tage med hjem og reparere så vi kan bruge den til killingerne indtil de er store nok til at færdes rundt på egen hånd.


Der har været lidt "Voksen"-arrangementer på det sidste hvilken har gjort at ungerne har fået lidt mini-ferier, både sammen med "Besser" og "Farmor og Farfar". Og der er blevet hygget i STOR stil. Det er lækkert at de alle får tilbragt lidt tid med ungerne - og nok også sundt for "mor og far" at være uden børn en gang imellem selvom det ikke altid føles sådan :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar